Nyheter sk

Publicerad den januari 5th, 2015 | av Jabbar Ziadi

Läs som PDF  Ladda ner som PDF

Tillbaka till Skolan

tt få hemmasittande barn tillbaka till skolan är en viktig men svår uppgift. Marie Gladh, specialpedagog, och Krysmyntha Sjödin, kurator och terapeut, har under många år arbetat med hemmasittande elever. I ”Tillbaka till skolan” ger de en praktisk handledning till nyckelmetoden, en arbetsmodell för skolan att utgå ifrån för att nå hemmasittande elever och förebygga skolfrånvaro.

Om författaren

är huvudansvarig över utgivningen på allt som finns här på Arabiska Skolan
Jabbar har sin bakgrund inom utbildning tack vare en lång karriär inom undervisning där han har jobbat som lärare och senare som adjukent på flera skolor och högskolor.

Jabbar började sin karriär som lärare i Irak redan 1974, då undervisade han naturämnen.
I början av 2000-talet, började Jabbar som modersmålslärare i Huddinge Kommen och har arbetat där sen dess.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Top ↑